Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ πίσω ΚΑΙ να ειναι και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Χίλια εκατό πενήντα Ε θα μας στοιχίσει η αβλέψια μας να μην πάρουμε έγκαιρα τον εξοπλισμό των κατεδαφιστέων Λυκείων όπως όλοι περιμέναμε.

Ο Δήμος μας ορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο την κ. Μ Α., δικηγόρο Χανίων στην οποία δίνει την εντολή για κατάθεση αγωγής και αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα προσωρινής διαταγής για την προστασία της κατοχής, νομής και κυριότητας του Δήμου Κισσάμου επί των αντικειμένων του σχολικού εξοπλισμού του υπό κατεδάφιση Λυκείου κατά της Εταιρείας ... η οποία είναι ανάδοχος του έργου κατεδάφισης του Λυκείου και παρανόμως προέβη σε υπεξαίρεση αντικειμένων του σχολικού εξοπλισμού.
Επίσης, διορίζεται η παραπάνω πληρεξούσιος δικηγόρος να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο Κισάμου κατά τη συζήτηση της ως άνω αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων και της αίτησης προσωρινής διαταγής και σε κάθε αναβολή αυτής.
2. Εγκρίνει τη δαπάνη για τον εν λόγω ορισμό και εξειδικεύει πίστωση έως του ποσού των 1.150,00 Ευρώ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιστροφή των αντικειμένων του σχολικού εξοπλισμού που λειτουργούσαν πρέπει να είναι λειτουργικά κατά την επιστροφή τους
Θα μου πείτε τώρα χίλια εκατό πενήντα Ε σιγά το ποσό αφού θα πάρουμε πίσω αυτά που παραλίγο να χάσουμε, εδώ το φυσάμε το παραδάκι. Βέβαια απο την άλλη μας έχει κάνει και ο εργολάβος μήνυση για το πλιάτσικο που είχε γίνει ως τότε στο κατεδαφιστέο... οπότε αν δεν κερδίσουμε την δίκη θα χάσουμε και τα 1.150 ε αλλά θα αναγκαστούμε να του πούμε και που πήγαν τα πράγματα απο το πλιάτσικο (αν έχει γίνει).
Μπερδεμένα πράγματα, αφήστε και το άλλο τα θέλουμε και λειτουργικά... δηλαδή το αμφιθέατρο πως θα το πάρουμε πίσω λειτουργικό αφού το έκαναν κομματάκια; 
Τέλος πάντων όλα αυτά βέβαια επειδή παραμελήσαμε να κάνουμε αυτό που ειμαστε υποχρεωμένοι... να αδειάσουμε τα παλαιά Λύκεια στην ώρα τους, με αποτέλεσμα να περνάμε τώρα την ώρα μας με αλληλομηνύσεις.... που δεν θα γινόταν και αυτές αν δεν υπήρχε ένας Καστάνης.
Με τις υγείες μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: