Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

 Το γυμναστήριο μου βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το υπό κατεδάφιση λύκειο, καθώς και πολλές άλλες επιχειρήσεις όπως σούπερ μαρκετ, καφετέριες, πλυντήριο αυτοκίνητων, φυσικοθεραπευτήριο και κτηνιατρείο. Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουν προβλήματα με όλη τη κατάσταση αυτή καθώς δεν φαίνεται να τηρούνται σωστά τα μέτρα για να γίνει αυτή η κατεδάφιση.
Στη πρώτη φωτογραφία παρουσιάζω το γυμναστήριο μου όπως είναι υπό φυσιολογικές  συνθήκες, σύγχρονο, καθαρό και έχοντας φροντίσει να μην του λείπει τίποτα από πλευράς εξοπλισμού ακόμα και από γυμναστήρια μεγάλων πόλεων, ίσως και γυμναστηρίων του εξωτερικού.
Στις υπόλοιπες φωτογραφίες σας παρουσιάζω πως έγινε το γυμναστήριο χθες μέσα σε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια εργασιών για τη κατεδάφιση του λύκειο και εχω κάποιες ερωτήσεις οι οποίες μέχρι να απαντηθούν θα τις απαντήσω πρώτα μόνος μου. 
-Ποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το χάλι ?
 Κανείς, ο ένας σε στέλνει στον άλλο!
-Τι μέτρα πάρθηκαν από τον εργολάβο, το δήμο ή την περιφέρεια ή το πρωθυπουργό ώστε να αποφευχθεί όλη αυτή η κατάσταση, όχι μόνο στο δικό μου μαγαζί, αλλά και σε όλα τα μαγαζιά της γειτονίας ?
Απολύτως κανένα μέτρο
-Ποιος είναι υπεύθυνος για να καθαριστεί όλος αυτός ο πανικός ?
Μάλλον οι Μ@Λ@ΚΕΣ, δηλαδή οι ιδιοκτήτες. Επίσης ποιος θα σου εγγυηθεί πως αν καθαρίσεις δεν θα ξαναγίνει όπως πριν ?
- Αν γινόταν αυτό σε μια άλλη χώρα του εξωτερικού τι θα είχε γίνει ?
Με τη πρώτο κόκκο σκόνης θα είχε γίνει μήνυση και θα είχαν σταματήσει οι εργασίες 
- Τι πρέπει να κάνω με τους πελάτες μου που δεν μπορούν είτε λόγω της σκόνης είτε κάποιου προβλήματος υγείας να κάνουν προπόνηση στο γυμναστήριο μου ?
Λογικά να πάνε αλλού να γυμναστούν 
-Αν κάποια από τα μηχανήματα αξίας συνολικά πολλών χιλιάδων ευρώ χαλάσουν ποιος θα με αποζημιώσει εμένα ?
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ
-Πως θα μπορέσω να συνεχίσω να λειτουργώ το γυμναστήριο μου τις επόμενες μέρες ? υπάρχει παντού σκόνη, οι διάδρομοι πρέπει να παραμείνουν κλειστοί αλλιώς θα χαλάσουν, αν ανοίξω τα παράθυρα θα γίνει πάλι χαμός, αν ανοίξω τους ανεμιστήρες θα ανακατευτεί παντού η σκόνη κτλ
Μάλλον δεν υπάρχει απάντηση 
-Μια τελευταία ερώτηση, ποιος θα πάει να κάνει προπόνηση σε ένα γυμναστήριο που δεν μπορεί να αναπνεύσει και βρωμάει ? Ποιος θα πάει να πάρει είδη πρώτης ανάγκης καθώς και φρούτα, λαχανικά κτλ από ένα σούπερ μάρκετ που είναι μέσα στη σκόνη ? Ποιος θα πάρει ένα καφέ, ένα σάντουιτς από μια καφετέρια που είναι μέσα στη σκόνη ? Ποιος θα πάει να πλύνει το αυτοκίνητό του σε ένα μέρος στο οποίο υπάρχει παντού σκόνη ? 
Η απάντηση εδώ είναι εύκολη
Από την σελίδα του Τάσου Μπαγλατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: