Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ....

Αποκαλυπτικό το βιντεάκι των "Σελινιώτικων Πινελιών"  στην επίσκεψη των διαμαρτυρόμενων γονέων απο τα  σχολεία που υποβαθμίζονται στα Χανιά ανάμεσα σε αυτά της Κανδάνου, του Δραπανιά, του Γερανίου, στο γραφείο της κ. Ψαρουδάκη, διευθύντριας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό. 
 
Αποκαλυπτικό το βινετάκι αποκαλυπτική και η στάση της διευθύντριας που δεν βγαίνει απο το γραφείο της φοβούμενη (τι όμως και ποιους;) ...και δέχεται τα παραπονα απο τον διάδρομο. Φυσικά για το σχολείο του Δραπανιά δεν έχει να πει τίποτα....όπως ακούγεται και στο βιντεάκι.
Ποιος άραγε έχει να πει κάτι για τον Δραπανιά ένα σχολείο που δεν ειναι ορεινό αλλά ένταξης; 
Αλήθεια αυτή η βουβαμάρα απο τους βουλευτές του νομού που οφείλεται; Μας διέλυσαν τα σχολεία τα τελευταία χρόνια -με δική μας συγκατάθεση βέβαια- αλλά στο ζόρε απόντες.
Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: