Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΥΚΕΙΑ

Ανάρτηση του διευθυντή των ΕΠΑΛ κ. Ζουριδάκη, σήμερα, για το αμφιθέατρο των σχολείων που φτιάχτηκε απο αυτούς...

Aἰδώς, Ἀργεῖοι....
(η πορεία του αμφιθεάτρου που 
• δημιουργήθηκε αποκλειστικά από εθελοντική εργασία εκπαιδευτικών και μαθητών του ΕΠΑΛ Κισάμου, 
• χρηματοδοτήθηκε από τη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κισάμου και δωρεές επιχειρηματιών της περιοχής μας, και
• επρόκειτο να ξαναστηθεί σε χώρο του υπό κατασκευή μεταλλικού κτηρίου - που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό - στις ΠΡΟΚΑΤ εγκαταστάσεις όπου και στεγάζεται προσωρινά η σχολική μας μονάδα.)
ΥΓ ο εξοπλισμός καταστράφηκε ολοσχερώς

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ ΚΩΝΣΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΑ Χ.Ν
Κομπρεσέρ, πρέσες, τροχούς, κυλίνδρους, στράντζες, ψαλίδια και άλλος εξοπλισμός που υπήρχε στο παλιό κτήριο του ΕΠΑΛ Κισσάμου που είχε καταγραφεί στην απογραφή του Ιουνίου του 2022 σήμερα δεν… υφίσταται!
Αυτό αναφέρει η Διεύθυνση του Σχολείου σε έγγραφό της προς τον Δήμο Κισσάμου, τις παρατάξεις του Δ.Σ. καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πού βρίσκεται αυτός ο εξοπλισμός και ποιος τον πήρε; Υπάρχει έλεγχος στην κατεδάφιση και για το αν ο συγκεκριμένος εξοπλισμός που μέχρι πρόσφατα ήταν σε καλή κατάσταση, διατηρήθηκε, δόθηκε σε τρίτους, τον πήρε ο εργολάβος, φυλάχθηκε κάπου;
Τελικά το Υπουργείο Παιδείας ενδιαφέρεται για τον εξοπλισμό που αγοράσθηκε με τα χρήματα των φορολογουμένων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: