Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ' ΜΑΣΤΕ...

Σχολιάζει κάποιος στο zarpa, τώρα στην μέση του Σεπτέμβρη, γιατί μπήκαν οι ξαπλώστρες στον ίσκιο και δεν αφήνουν τους κολυμβητές να πηγαίνουν αυτοί εκεί αλλά τους στέλνουν στις ομπρέλες...για να πληρώσουν το τσουχτερό αντίτιμο... ή τους αφήνουν με 30 βαθμούς στον ήλιο και ξεκρέμαστους!!!!
- Λογικά μπήκαν και αυτές να ξεκουραστούν μιας και 6 μήνες τώρα δεν σταμάτησαν να δέχονται καλλίγραμμες, χοντρές και χοντρούς, πασαλειμμένους με τόνους αντιηλιακών..... μπήκαν στην σκιά για να πάρουν μια ανάσα. 
Αν ειναι το μοναδικό κακό στις παραλίες μας αυτό τότε θα πρέπει να ξέρει οτι ούτε οι ξαπλώστρες πρέπει, αλλά ούτε και οι κολυμβητές έχουν το δικαίωμα να κατασκηνώνουν κάτω απο τα δένδρα αυτά...   

Δεν υπάρχουν σχόλια: