Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.....

Ο Βελόπουλος και η "Ελληνική Λύση" ρώτησε τις προάλλες τον υπουργό Εσωτερικών να του πει για τα δάνεια του Δήμου Κισάμου σε επερώτηση στην Βουλή, που ομολογουμένως μας έβαλε σε υποψίες, γιατί ένας μικρός δήμος σαν τον δικό μας πρέπει να γίνει θέμα στην Βουλή. ..κι αν είναι ο μόνος δήμος που έχει πάρει δάνεια. Κάποιοι λένε οτι ο βουλευτής έχει κάνει ερωτήσεις στον υπουργό για όλους τους Δήμους της Ελλάδος... αλλά αυτό δεν ξεκαθαρίζεται όταν βλέπεις το παραπάνω έγγραφο.
- Η αλήθεια είναι βέβαια οτι αν ρωτούσε τον Δήμο Κισάμου, κατευθείαν.... θα του έλεγαν ακριβώς πόσα δάνεια έχει πάρει, πόσα χρωστάει και φυσικά το καλύτερο ποιος και πότε τα πήρε!!!
Εγώ απλά ρώτησα και πήρα απάντηση...
Ο Δήμος Κισάμου κληρονόμησε δυο δάνεια ..απο την συνένωση των δήμων Κισάμου-Μηθύμνης -Ιναχωρίου και είναι μη ληξιπρόθεσμα.
Ένα απο το ταμείο Παρακαταθηκών ύψους σήμερα 370.000 Ε και ένα απο την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ύψους 101.000 Ε
Βέβαια ποιος τα πήρε και γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο κεφάλαιο με πολύ ενδιαφέρον.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: