Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ

Τρεις νίκες μακρυά απο το πρωτάθλημα βρίσκεται η ομάδα του Νέου Κισαμικού και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί μάλλον την Τετάρτη με τον Άρη Βουκολιών να είναι το δυσκολότερο, αν και στην έδρα μας
Για το παιχνίδι στο Εμπρόσνερο δεν θα κάνουμε καμιά κριτική μιας και ευτυχώς παραβρέθηκαν άνθρωποι της ΕΠΣ που είδαν και θα σχολιάσουν αυτοί τα γεγονότα σε ένα πολύ αφιλόξενο γήπεδο.
Ευχάριστο γεγονός οι πολλοί φίλαθλοι της Κισάμου που βρέθηκαν στο γήπεδο που λίγο- πολύ θύμισε τις παλιές καλές στιγμές του Κισσαμικού. Ελπίζω την Τετάρτη ο κόσμος να είναι τετραπλάσιος μιας και μετά απο χρόνια αδράνειας το ποδόσφαιρο της πόλης και αυτή η ομάδα να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα περισσότερα αμούστακα, που πρώτη φορά βρέθηκαν σε τέτοιες καταστάσεις αλλά τις προσπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο, συγχαρητήρια και στον προπονητή κ. Πελέκη που έδειξε οτι αγαπά αυτό που κάνει και με προσεγμένες κινήσεις του έφερε την νίκη σε μια πολύ δύσκολη -ανδρική-έδρα.
Νέος Κισσαμικός (Χρήστος Πελέκης): Κατερουδάκης(15), Χότζα, Καρτσωνάκης(17) (30' Μπέκας(17), Κουτουλάκης 17(68' Χότζα (17)), Κρέτσι 17, Καστανοπουλάκης 17, Πλευράκης 17, Ι.Κ. Καστανοπουλάκης15 , Ψωματάκης (59' Μαραγκουδάκης), Μπαμπουνάκης, Παπαδάκης16 (90' Παπαγιαννάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: