Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

O Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Οργανωτική Επιτροπή του Κισαμίτικου Καρναβαλιού μας γνωστοποιήσουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις τριήμερες εκδηλώσεις 28-29 Φεβρουαρίου 1 Μαρτίου, που θεσπίζονται από φέτος στα πλαίσια του «Κισαμίτικου Καρναβαλιού».
    Στόχος μας είναι η επιτυχία και η καθιέρωση του νέου εγχειρήματος αυτού ώστε να γίνει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν.
Και οι πρώτες αφίσες απο τις ομάδες που αν θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτές
ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ - ΕΣΚΙΜΩΟΙ - ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑΔΕΣ - ΦΟΥΡΝΑΡΗΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: