Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ 2019 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

 Στην κατάμεστη αίθουσα του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για τις βραβεύσεις αθλητών/τριων που διακρίθηκαν το 2019 και μαζί κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.
Η Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ξεκίνησε την εκδήλωση με ένα χαιρετισμό και μία σύντομη αναφορά στο Όμιλο. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Γενική Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου, κ. Αντωνογιαννάκη Ευγενία, που καλωσόρισε θερμά του παρευρισκόμενους .Έπειτα, ακολούθησε μία σύντομη ομιλία του Υπεραθλητή κ. Κώστα Βαρουχάκη και η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπικάκη του απένειμε μία τιμητική πλακέτα για την κοινωνική προσφορά του στην Κίσαμο και τον ευχαρίστησε για τα θερμά του λόγια προς τον Όμιλο.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιδήμαρχος Κισάμου σε θέματα αθλητισμού κ. Κελαιδής Γιάννης, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ κ. Λαβούτας Σωτήρης, καθώς και ο κ. Σταθάκης Θεόδωρος, Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Κισάμου, είχε αποστείλει χαιρετισμό γιατί ο ίδιος απουσίαζε εκτός Κρήτης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιο, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την ηθική και υλική υποστήριξή τους προς το έργο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων στίβου, καλαθοσφαίρισης και σκακιού , οι οποίοι διακρίθηκαν το 2019 σε επίσημους αγώνες και δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους αθλητές/τριες του τμήματος τένις. Ενδιάμεσα από όλες τις βραβεύσεις των τμημάτων ανέβηκαν στο βήμα οι προπονητές όλων των τμημάτων και αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελείται στον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου. Οι προπονητές είναι: Φραντζεσκάκης Λάμπρος, Μαρκετάκης Γιώργος, Ορφανίσου Ιωάννα, Κουρτάκη Άννα, του τμήματος στίβου, Χριστοφοράκη Μαρία, Λουκάκη Πέπη, του τμήματος μπάσκετ και Πέτρου Φιλώτας του τμήματος τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: