Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑ ΕΛΟΣ ΛΟΥΧΙ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ

Στην ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη για το σήμα της DIGEA στα χωριά Έλος -Λίμνη και Λούχι είναι αυτή που βλέπετε παραπάνω με μια μικρή ελπίδα να "βρεθεί" σήμα για την Λίμνη εφόσον ο Δήμος Κισάμου στήλη αίτημα ..όσο για τα άλλα δυο χωριά μάλλον τους την λένε κιόλας ... αλλάξτε πάροχο αφού μας πείτε ποιοι το θέλουν!!!!!!!
Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι την ΕΡΤ θα την πληρώνουν ... όπως συμβαίνει παντού είτε έχεις τηλεόραση, είτε δεν έχεις.... εν έτη 2020 εν Ελλάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: