Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επίσημες ανακοινώσεις για το ΒΟΑΚ αναμένουμε προσεχώς, όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια τελετής κοπής της πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρνουτάκης.
Κατά την διάρκεια της τελετής που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στην οποία παρευρέθηκε, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης λέγοντας μάλιστα πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό για το "καυτό" θέμα του ΒΟΑΚ.
Δεν παρέλειψε μάλιστα να επισημάνει πως για την Περιφέρεια αυτό σημαίνει "το κορυφαίο έργο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου από το Καστέλι Κισάμου μέχρι την Σητεία"...
Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων...
και ας ελπίσουμε ότι όλα θα γίνουν όπως τα λένε απο την Κίσαμο ως και την Σητεία, βέβαια καλό είναι να ρίξουν και μια ματιά στο Μαυρομούστακο ως τότε μιας και εκτός ότι το σκαλοπάτι αρχίζει να "φαίνεται", το απέναντι βουνό (φωτο) έχει αρχίσει να μετακινείται... επικίνδυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: