Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση θα προβεί και φέτος στην διοργάνωση του 14ου Κισαμίτικου Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.
Σας προσκαλούμε να στηρίξετε, με την ενεργό συμμετοχή σας, τον θεσμό αυτό του τόπου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να οργανώσουμε και να δημιουργήσουμε μια γιορτή που θα δώσει μια νότα χαράς και διασκέδασης σε όλους μας .
Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση - συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση.
Ελάτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην Καρναβαλική Επιτροπή, να εκφράσετε τις απόψεις σας, να καταθέσετε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας.
(προτάσεις –ιδέες μπορούν να αποσταλούν στο koinofelisdkis@gmail.com)
Με εκτίμηση
Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ
Ξηρουχάκη Άλκηστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: