Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...

“Πριβέ” σύσκεψη για το φράγμα Ταυρωνίτη
Σύσκεψη για ένα σημαντικό έργο των Χανίων πραγματοποιήθηκε χθες στην Αντιπεριφέρεια. Ο λόγος για το φράγμα Ταυρωνίτη (Παπαδιανών), με τον μελετητή από την Αθήνα να παραδίδει χθες τα τελευταία τεύχη.
Θα περίμενε κανείς ότι στη σύσκεψη θα συμμετείχαν οι -άμεσα ενδιαφερόμενοι- δήμαρχοι Πλατανιά και Κισάμου, όμως αυτό δεν έγινε. Όσο για τον τ. Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη που “έτρεξε” τα τελευταία χρόνια το έργο αυτό ειδοποιήθηκε δια της γραμματέως του νυν αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή, ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη…
Από τα Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: