Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΝΕΟ (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) Δ.Σ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ του Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου που κατά πλειοψηφία ψήφισε το Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη.
Με μπλε οι οι σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας και με κόκκινο της μειοψηφίας. Να θυμίσουμε ότι από την διαδικασία αποχώρησε η ελάσσονα αντιπολίτευση που δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με την μονομετοχική.
1. Μυλωνάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Μαυροδημητράκη Σπύρο του Αρτεμίου, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.
2. Τουλουπάκης Θεόδωρος του Γεωργίου, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας με αναπληρωτή του την Μυλωνάκη Ειρήνη του Νεκταρίου, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.
3. Σταθάκης Θεόδωρος του Θεοδώρου, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας με αναπληρωτή του τον Ξυπολιτάκη Εμμανουήλ, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας.
4. Χουδαλάκης Ευάγγελος του Ιωάννη, δημότης, με αναπληρωτή του τον Λιγοψυχάκη Φώτιο του Ιωάννη, δημότης.
5. Χαραλαμπάκης Εμμανουήλ του Εμμανουήλ, δημότης, με αναπληρωτή του τον Βεστάκη Παντελή του Μιχαήλ, δημότης.
6. Σκαλιδάκη Ελευθερία του Ζαχαρία, δημότισσα, με αναπληρωτή του ΧαιρετάκηΜαρτσάκη Ειρήνη του Στεφάνου, δημότισσα.
7. Σκαράκη Ευαγγελία του Δημητρίου, δημότισσα, με αναπληρωτή της την Καμπιανάκη Ευθυμία του Μιχαήλ, δημότισσα.
8. Φουρναράκης Εμμανουήλ του Δημητρίου, δημότης, με αναπληρωτή του τον Κουτσαυτάκη Παντελή του Δημητρίου, δημότης.
9. Αποστολάκη Ευανθία του Εμμανουήλ, δημότισσα, με αναπληρωτή της την Δερμιτζάκη Παναγιώτα του Εμμανουήλ, δημότισσα. 

Κατά την συνεδρίαση ο κ. Σταθάκης έφερε αντίρρηση ως προς τον αριθμό των συμβούλων που θα πρέπει να έχει κάθε παράταξη λέγοντας:
Τα 3/5 του συνολικού αριθμού των μελών είναι 5,4 και τα 2/5 είναι 3,6. Η θέση μας είναι να ορισθούν 4 άτομα από την μειοψηφία –έ8νας αιρετός και 3 δημότες-, και θα προσφύγουμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για να δούμε είναι νόμιμη η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: