Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΑΕΚ 1-49 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΚ

«ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ-ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ»
 Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τμήματα  των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ 1-49 τα οποία υλοποιήθηκαν από το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, στην αίθουσα σεμιναρίων  του Συλλόγου, σε συνεργασία με  τo  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2  «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.»   με αντικείμενο Κατάρτισης :Τέχνη του σερβιρίσματος & διαχείριση εργασιακού άγχους –αυτοβελτίωση.
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ευχαριστεί εγκάρδια τo  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.»  και ιδιαίτερα την κ. Κακαουνάκη Κατερίνα  και τον κ. Γερούκη Αθανάσιο για την άριστη συνεργασία, τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση όλων των προγραμμάτων, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές  κ. Μουρτζάκη Παναγιώτη, και την κ. Πετράκη Ελίνα για την άψογη συνεργασία τόσο με το ΝΕΣΚ  όσο και με τους καταρτιζόμενους των προγραμμάτων καθ΄όλη τη διάρκεια υλοποίησης τους.
Τέλος ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν στα προγράμματα και συνεργάστηκαν άψογα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, με αποτέλεσμα την επιτυχή ολοκλήρωση τους.
Ο ΝΕΣΚ συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών των επιχειρήσεων της Κισάμου, μέσα από τα προγράμματα επιμόρφωσης, με στόχο να γίνουν πιο ελκυστικές & ανταγωνιστικές, ενδυναμώνοντας έτσι την τοπική επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα, οικονομία και κοινωνία σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: