Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΙ ΜΕ DRONES ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το περιφερειακό τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των διασωστικών μη επανδρωμένων πτητικών μέσων !!
Έχοντας την εμπειρία στο πεδίο, της χρησιμότητας και αναγκαιότητας των μη επανδρωμένων πτητικών μέσων, αφού σε ποικίλες αποστολής κυρίως έρευνας και διάσωσης χρησιμοποιήσαμε τέτοιου είδους εξοπλισμό, ήρθε επιτέλους η ώρα, το περιφερειακό τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να αποκτήσει το πρώτο, από μια σειρά drones...
Τετρακόπτερα, τα οποία θα βοηθήσουν να μειωθεί ο χρόνος προσέγγισης στο πεδίο, θα βοηθήσουν να χαρτογραφηθούν οι δύσκολες και επικίνδυνες διαδρομές και φυσικά να μεταφέρουν πληροφορίες στο κέντρο επιχειρήσεων του τμήματος τους για τον σχεδιασμό, ή καλύτερα τον επανασχεδιασμό μια επιχείρησης στην οποία θα κλήθηκαν να βοηθήσουν ..
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός...
Όπου υπάρχει ανάγκη!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά που συνέχεια εξοπλίζονται για να μας βοηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: