Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;

Το θέμα έχει τρέξει πολύ τις τελευταίες μέρες και θα έλεγα οτι υπάρχει μια επιμονή απο τον αρθρογράφο κ. Λουκόπουλο, να μάθει για την νομιμότητα των διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν στην πόλη μας και τις οποίες θεωρεί λιγο-πολύ παράνομες...
Μάλιστα όπως γράφει έχει ενημερώσει τον δήμο..αν και όπως ξέρω εγώ ο δήμος έχει δώσει εντολή στην δικηγόρο του να ψάξει το θέμα. 
Πάντως χθες σε ανάρτηση του στην σελίδα ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑ-ΘΕΣΕΙΣ αναφέρει...
Το Κρέας – Ψάρι βάπτισε ο Δήμαρχος της Κισσάμου
Αγαπητοί μου αναγνώστες και Τοπική Κοινωνία της Κισάμου,
στα πλαίσια Δημοσιογραφικής Έρευνας για Παράνομα τοποθετημένες Διαφημιστικές Πινακίδες σε Δήμους της Ελλάδος, μετά από διάφορα Δημοσιεύματα, των Περιφερειαρχών για «μηδενική ανοχή» διαπιστώθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί σε 12 με 15 Δήμους περίπου και έχει έρθει η ReplayNews σε επαφή με επτά (8) Δήμους και μίλησε με τους αντίστοιχους Δημάρχους και Γενικούς Γραμματείς των.
Όπως θα διαπιστώσετε σε προγενέστερο άρθρο, Δύο Δήμαρχοι άμεσα διαπίστωσαν την Παράνομη Τοποθέτησή τους και προχώρησαν στην αποξήλωση των πινακίδων, ενώ παράλληλα προχώρησαν και στην διεκδίκηση των Διαφημιστικών – Δημοτικών Τελών.
Επιπλέον Δύο Δήμαρχοι είδη τις έχουν απομακρύνει πριν ακόμα ασχοληθεί η ReplayNews με το συγκεκριμένο θέμα.
Την τρέχουσα χρονική στιγμή η ReplayNews έχει έρθει σε επικοινωνία με τρεις Δήμους και τους αντίστοιχους Δημάρχους και Γενικούς Γραμματείς των, όπου έχουν διαπιστώσει την Παράνομη Τοποθέτηση Αντίστοιχων Διαφημιστικών Πινακίδων και δρομολογούν την απομάκρυνσή των και την διεκδίκηση των Διαφημιστικών – Δημοτικών Τελών !
Με τον Δήμο Κισσάμου, που έχει 12 Διαφημιστικές Πινακίδες & 144 Διαφημιστικές Θέσεις, όπως θα δείτε πάρα κάτω, ξεκίνησα την επικοινωνία μου, την 4η Σεπτεμβρίου 2019, όπου μίλησα με τον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κισάμου, κ. Γεώργιο Μυλωνάκη και τον οποίο ενημέρωσα διεξοδικά, έκτοτε δεν κατάφερα να ξαναμιλήσω – προφανώς με αποφεύγει συστηματικά !
Την 19η Σεπτεμβρίου 2019 – ενημέρωσα υπεύθυνο άτομο που ανήκει στην γραμματειακή του υποστήριξη, σχετικώς με τα στοιχεία που υπάρχουν.
Την 3η Οκτωβρίου 2019 –  απέστειλα e – mail με σχετικό πρώτο μου άρθρο , το οποίο απ’ ότι με ενημέρωσε η γραμματεία του Δημάρχου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εκ νέου – την 19 Νοεμβρίου 2019, ότι δεν είχαν λάβει !
Την 27η Νοεμβρίου 2019 επανήλθα, σε τηλεφωνική επικοινωνία και πάλι με την γραμματεία του Δημάρχου – όπου με παρέπεμψε σε αρμόδιο Εντεταλμένο Σύμβουλο, όπου τον επικοινώνησα διεξοδικά για το θέμα και την ίδια ημέρα απέστειλα ένα εμπεριστατωμένο e-mail προς τον Δήμαρχο με κοινοποίηση προς το αρμόδιο Εντεταλμένο και το Δημοτικό Συμβούλιο !
Να Σημειωθεί ότι εστάλη στο ίδιο το e – mail, που δεν τα είχαν λάβει..
Μην φανταστείτε ότι ζητώ κάτι το δύσκολο ?
συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: