Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΕΝΙ

Χθες γράψαμε μετά απο επιστολές φίλων της σελίδας, οτι μια απο τις τρεις καμάρες της γέφυρας στο Κολένι είναι φραγμένη απο ένα μεγάλο βράχο και οι κάτοικοι ανησυχούν σε περίπτωση κακοκαιρίας. Δικαιολογημένα θα έλεγα αλλά εδώ προκύπτει ένα θέμα μιας και στα σχόλια αργότερα έγραψαν επώνυμα τα ακόλουθα....
- Ο βράχος υπάρχει εκεί από την κακοκαιρία του Φεβρουαρίου και έχει καταγραφεί και από τους υπεύθυνους που έκαναν τότε τις αυτοψίες!!!
- Ο βράχος υπήρχε από πέρυσι. Ήρθε με την μεγάλη κακοκαιρία του Φεβρουαρίου. Όταν καθάριζε το καλοκαίρι ο εργολάβος έκανα μεγάλη προσπάθεια για την αφαίρεση του και δέχθηκα άσχημη προσωπική επίθεση από τον οδηγό της μπουλντόζας. Έχω σχετικές φωτογραφίες που θα κοινοποιήσω σύντομα στο Ίντερνετ. Γενικά τα χωριά είναι αφημένα στην τύχη τους. Κ.Ι 

Τελικά ενώ κάποιοι πληρώνονται καλά για να κάνουν την δουλειά τους δεν την κάνουν με τα γνωστά αποτελέσματα... Κάποτε πρέπει να αρχίσει αυτό το κράτος να μοιράζει ευθύνες ..ειδικά στα δημόσια έργα που παραλαμβάνονται δίχως να έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος. Έχουν χαθεί ζωές τα τελευταία χρόνια απο την αμέλεια κάποιων...και δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: