Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

 Αυτά είναι τα χάλια του οδικού δικτύου της Κισάμου που κάθε τόσο βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ επειδή η περιφέρεια αγνοεί  ..οτι υπάρχει οδικό δίκτυο αλλά και ζωή στα Δυτικά.
 Χιλιάδες φωτογραφίες με τις καταστροφές που ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο και δεν βρήκε την ευκαιρία ολάκερη αντιπεριφέρεια να τα καθαρίσει έστω και για τα μάτια του κόσμου.
 Ντροπή μεγάλη να κλείνει ο μοναδικός δρόμος προς την πρωτεύουσα του νομού με την πρώτη κακοκαιρία η οποία μάλιστα την περιμέναμε. Κρίμα βέβαια που τους δικαιολογούμε πάντα...εμείς οι Κισαμίτες.
Μην ξεχάσετε να πάτε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας για να έχουν καλούς δρόμους στο Ηράκλειο και στην Βόρεια Ελλάδα.
*Μάλιστα φοβάμαι πολύ, μιας και την μελέτη για την εγκατάσταση των προκάτ αιθουσών των Λυκείων της πόλης την ανέλαβε η Περιφέρεια .. με την τόση συνέπεια της!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: