Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Ο "καλός" φιλόζωος, όπως συνηθίζεται τον τελευταίο χρόνο, πέταξε δυο σκυλάκια στο δρόμο μπας και τα πάρει υπό την προστασία του κάποιος φιλεύσπλαχνος. Πλάτανος παραμονή Χριστουγέννων 2019.
Τα πήρε ο Βασίλης Ντ. για να μην πεθάνουν στον δρόμο και προσπάθησε να βρει τις ομάδες και τους συλλόγους που φτιάχτηκαν για αυτό τον λόγο στην Κίσαμο και αλλού !!! Μάταια..
Να τι έγραψε στην σελίδα του...
Οι σύλλογοι για την προστασία των ζώων είναι μόνο για εφέ μάλλον... καμία απάντηση από κανέναν... δυστυχώς μάλλον θα τα γυρίσω εκεί που τα βρήκα. Δεν έχω την δυνατότητα να τα κρατήσω και κανείς δεν ενδιαφέρεται..καλές γιορτές υποκριτές.

Μιας και το έχουμε ξαναγράφει όλη η προσπάθεια που έγινε από την φιλοζωική ομάδα Κισάμου ήταν για τα μάτια του κόσμου και ότι σε λίγους μήνες όλοι οι εθελοντές θα σήκωναν τα χέρια ψηλά, ήδη 3-4 έχουν αποχωρήσει καταγγέλλοντας μάλιστα δημόσια την αδιαφορία της ομάδος, καλό είναι να μεριμνήσει περισσότερο ο Δήμος Κισάμου για αυτήν την κατάσταση... Μάλιστα θεωρώ ότι τα δυο μικρά σκυλάκια αφού δεν έχει την δυνατότητα να τα κρατήσει ο Βασίλης να πάνε μαζί με τ' άλλα στο Δημαρχείο...εκτός βέβαια αν κάποιος θέλει να τα υιοθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: