Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΖΩΝΤΑΝΙΑ -ΡΥΘΜΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 Μια ωραία εκδήλωση με τους μαθητές των παραδοσιακών οργάνων του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, έγινε στο Τσατσαρωνάκειο πολυκέντρο! 
35 μαθητές των σχολών Βιολιού, Λαούτου, Λύρας και μαντολίνου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν γιατί η Κίσαμος είναι ένα βήμα μπροστά στην παραδοσιακή μουσική απο την υπόλοιπη Κρήτη.
 Τους μικρούς μαθητές συνόδευαν και οι δάσκαλοι τους Λευτέρης Κουμής που είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης Δημήτρης Αναγνωστάκης και Γιώργος Στρατάκης.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης πήρε και το πτυχίο του απο την αναγνωρισμένη σχολή της ΙΜΚΣ ο νέος καλλιτέχνης της παραδοσιακής μας μουσικής Κωστής Καρτσωνάκης. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: