Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

 Επίσημη πρώτη σήμερα 3 ομάδων στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου. Δυο αθλητικά σωματεία στίβου και ένα ποδοσφαίρου...
 Οι ποδοσφαιριστές κουτσά στραβά τα καταφέρνουν ...οι αθλητές του στίβου όμως, 200 παιδιά αθλούνται σε αυτόν τον υπέροχο  αγωνιστικό χώρο .. που η αλήθεια είναι οτι δεν χωράνε κιόλας.
Ας ελπίσουμε οτι και δω θα δούμε κάτι καλύτερο, γιατί τα αθλητικά σωματεία της πόλης "γέμισαν" απο παιδιά για τον λόγο αυτό..επειδή θα έχουν ένα ταρτάν για να προπονηθούν και θα μπορούν να συναγωνιστούν επάξια τους άλλους συνομήλικους τους. 
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στον νέο αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κελαϊδή με αρμοδιότητες θεμάτων Αθλητισμού και Νεολαίας, μιας και το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: