Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Προχθές έγραψα οτι δεν τον "πάω" το Περιφερειάρχη επειδή δεν υπολογίζει τις Δυτικές του αποικίες όσο πρέπει.. φυσικά ήταν μια προσωπική σκέψη όπως όλες όσες γράφονται σε αυτήν την σελίδα. 
Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι..και ενδεχομένως με την αλλαγή της δημοτικής αρχής τα πράγματα να περπατήσουν και στην Κίσαμο, που η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει πολλά για πάρει μπρος ...λίγα και βασικά αυτά που δικαιούμαστε. 
Άμα δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι νέο πρέπει να συντηρείς όλα αυτά που σου έφτιαξαν οι προηγούμενοι...έτσι πρέπει να βαδίσουμε εδώ στην περιοχή μας, μιας και υπήρχε πολύ δυσκολία να καταλάβουν κάποιοι οτι οι πολίτες- δημότες δεν πρέπει ποτέ να τιμωρούνται για τις κακές σχέσεις άλλων.
Έτσι πριν αρχίσει να βρέχει και ξαναποκλειστούμε..καλό είναι να καθαριστούν οι δρόμοι απο Κολυμβάρι ως και την Κίσαμο και απο Κίσαμο ως και Λιβάδια, να γίνουν όλα αυτά που ξεχάστηκαν το καλοκαίρι και στέρησαν πολλά απο τους κατοίκους της Κισάμου. 
Δεν είναι δύσκολο απλά μια εντολή είναι....
Μάλιστα θεωρώ οτι με τον νέο δήμαρχο οι σχέσεις θα φτιάξουν και εντέλει να τον συμπαθήσω και εγώ τον περιφερειάρχη όταν δω να ξετελεύουν αυτά συν κάποια ακόμα έργα. 
Είπαμε κάθε ένας αγωνίζεται για τον τόπο που αγαπά... που ζει και αναπνέει... ο αρχηγός αγωνίζεται για όλους και για όλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: