Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μετά την ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής για μεταφορά της έδρας του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη της Κισάμου ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης ευχαρίστησε τον Νίκο Κυριτσάκη για την προσφορά του τα χρόνιας της δημαρχίας του στην καταγραφή των ζημιών και ευχήθηκε στον νέο υπεύθυνο Μιχάλη Θεοδωρογλάκη, δίνοντας του και μια συμβουλή.
Έγραψε λοιπόν στην προσωπική σελίδα του 
"Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. Το ότι έχει άλλη άποψη αντιμετώπισης η νέα δημοτική αρχή, σεβαστή, αλλά θεωρώ όχι λειτουργική. 
Η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού: είχε, έχει.. και εύχομαι να μην έχει θέματα με την νέα δημοτική αρχή. Παρόλο τα προβλήματα με τις θεομηνίες και την έλλειψη ανάληψης από εργολάβου των ζημιών τον χειμώνα, τα πήγαμε πολύ καλά και επισκευάστηκαν σχεδόν στο σύνολό τους οι βλάβες. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν σε αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο υπεύθυνο, δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Θεοδωρογλάκη και να του πω απλώς, ότι η μεταφορά των βλαβών στο κεντρικό πρωτόκολλο του δήμου (με ένα υπάλληλο), θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του, ιδιαίτερα τους μήνες από τον Νοέμβριο έως Μάιο, που θα γίνετε καταιγισμός κλήσεων για βλάβες."


Δεν υπάρχουν σχόλια: