Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Όπως γράφει στην σελίδα του ο Αντώνης Λαμπρινίδης, στις 18 Αυγούστου, έληξε η προθεσμία για οιαδήποτε υποβολή υποψηφιότητας εκτέλεσης των δρομολογίων Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμος-Γύθειο, (εναλλάξ).
Ουδείς έτερος διεκδικητής παρουσιάσθηκε πλην των ήδη υπαρχόντων πλοιοκτητών του πλοίου "ΙΟΝΙΣ".
Ως εκ τούτου και με την συμπλήρωση των διαδικαστικών διαδικασιών, οι πλοιοκτήτες του "ΙΟΝΙΣ" θα οδηγήσουν το πλοίο στην επισκευαστική μονάδα Χαλκίτη στην ζώνη του Περάματος προκειμένου να προβούν σε κάποιες απαραίτητες συμπληρωματικές εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν την ευελιξία του πλοίου κατά τις προσεγγίσεις-αποχωρήσεις του στα και από τα λιμάνια, αλλά και θα αποσυνδέσουν κάθε εξάρτηση από την κυρία μηχανή την λειτουργία της πρωραίας κίνησης ελιγμών του πλοίου. 
Μετά το πέρας των βελτιώσεων, το πλοίο θα περάσει τους απαραίτητους ελέγχους της κλάσεως και της Ε.Ε.Π. και εφόσον ρυθμισθούν όλες οι γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις, το πλοίο θα ξεκινήσει τα προκαθορισμένα δρομολόγια του, το πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: