Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ

Δεν ξέρω αν είναι νωρίς μιας και το καλοκαίρι καλά κρατεί, αλλά θα γράψω κόντρα στα γνωστά μας και θα προτείνω να βραβεύσουμε δυο -τρεις ανθρώπους (όταν το κρίνουν οι υπεύθυνοι) που μας βγάζουν ασπροπρόσωπους πάρα τις δυσκολίες μας....
Κατά αρχάς πρέπει να τιμήσουμε την ομάδα των ναυαγοσωστών του Δ.Βρουχάκη* που έχουν σώσει πάνω απο 25 ανθρώπους φέτος απο βέβαιο πνιγμό σε Κίσαμο (Μαύρο-Μώλος και Τελωνείο) αλλά και Φαλάσαρνα. 
Δεύτερο χρειάζεται έπαινος, αν και είναι η δουλειά του, στον άγνωστο σε μένα τροχονόμο, που όταν είναι υπηρεσία οι κινούντες στην Ηρώων Πολυτεχνείου εφαρμόζουν ευλαβικά τα σήματα και τις υποδείξεις του. Ας ελπίσουμε οτι θα τον στείλουν και μια μέρα μέσα στην παλιά πόλη, αν και καλό είναι όταν θα τον στείλουν, να του δώσουν πάνω απο 3... 50φυλλα μπλοκάκια.
Αυτά γιατί απλά κάνουν σωστά την δουλειά τους,..
*Δημήτρης Ψαράκης- Γιώργος Τεκίδης- Νίκος Κουτουλάκης- Δημήτρης Μπαντουβάκης.

1 σχόλιο:

jim είπε...

ΕυχαριστούμεΓιάννη που μαθενει ο κόσμος για εμάς. πολλά μπράβο στην ομάδα!!!οι διασωσεις που έγιναν στο Δήμο Κισσάμου μέχρι σήμερα είναι στις 44 χωρίς καμία απώλεια. Σκοπός μας είναι πρώτα η πρόληψη και ασφάλεια.μια συμβουλή στα 12 χρόνια που είμαι ναυαγωσωστηςνα κολυμπαμε κοντά σε ναυαγωσωστη και καλό είναι να ρωτάμε αυτόν που είναι ασφαλές να κολυμπησουμε (αν το επιθυμείτε στον κακό καιρο)κατι ξέρει...προσοχή στα παιδιά μαθενουμε δεν Κολυμπαμε με κόκκινη σημαία!!!!!!