Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΝΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Μετά τον Κατσοματάδω και ο Δραπανιάς έμεινε απο νερό λόγω βλάβης στο μοτέρ, μάλιστα όπως έμαθα νερό θα έχουν την άλλη Δευτέρα, μιας και τότε θα γυρίσει το μοτέρ απο την Αθήνα!!! που πήγε να επισκευαστεί. 
Τα ερωτήματα που έχουν οι κάτοικοι του Δραπανιά πολλά και τα διατύπωσαν τηλεφωνικά στο blog! 
Γιατί άραγε δεν υπάρχει εφεδρικό μοτέρ, πώς μπορεί ένας τουριστικό χωριό, με ξενοδοχεία και κάμπινγκ, με τόσα σπίτια να μην έχει νερό για 7 μέρες και πόσο άραγε στοιχίζει ένα νέο μοτέρ που θα γίνει και εφεδρικό 2500 Ε - 3.000 Ε;
Μάλιστα στο αυριανό προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο οι κάτοικοι θα παραστούν για να εκφράσουν τα παράπονα τους... 
Τελικά μείναμε απο μοτέρ ......

Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παρτσαλάκη που είχαμε μας είπε οτι πράγματι υπάρχει πρόβλημα στην πομόνα της στροβιλαντλίας, αλλά οι ενέργειες της δημοτικής αρχής ήταν τάχιστες με παραγγελία νέας, η οποία θα είναι εντός ολίγων ημερών εδώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την ύδρευση στο Δραπανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: