Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...

"Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει ότι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά επιτεύχθηκε συμφωνία για την κοινή πορεία των ομάδων μας." Με αυτήν την λιτή ανακοίνωση ο επίσημος Κισσαμικός συμπληρώνει τα "Χανιώτικα Νέα" που έκαναν την αρχή και το ανέφεραν την Παρασκευή. Δεν μας προκαλεί βέβαια καμιά έκπληξη αφού αυτός ήταν ο στόχος τους, προκαλεί όμως απορία οι αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις που έγιναν απο μια υγιή ομάδα προς μια υπό διάλυση. Μάλλον οι διαβουλεύσεις αυτές -κάνουμε υποθέσεις- θα έχουν να κάνουν με το όνομα της ομάδος, το σήμα, τα χρώματα της ομάδος και πολλά άλλα που όπως λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός σήμερα Δευτέρα θα μάθουμε τον τόπο και τον χρόνο που θα γίνει το πρώτο κάλεσμα του κόσμου του ΑΟΧ, του Κισσαμικού, και των ουδέτερων Χανιωτών. 
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε και τα αποδέλοιπα.
Υ.Σ Ο φίλαθλος κόσμος της Κισάμου εύχομαι να παραβρεθεί στην συνάντηση που προγραμματίζεται, αν και πολύ φοβάμαι οτι το γυαλί έχει ραγίζει ανεπανόρθωτα.
Ο Πλατανιάς έχει ήδη ένα βαθμό......

Δεν υπάρχουν σχόλια: