Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Διάκριση για το μικρό αλλά υπέροχο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου απο την Tripadvisor για το έτος 2017.  Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης αυτό που συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών, το Μουσείο Κισάμου συμπλήρωσε με άριστα τους 5 κύκλους 4.5 κύκλους που σημαίνει ότι όλοι όσοι το επισκέφτηκαν έμειναν ενθουσιασμένοι και ευχαριστήθηκαν από τα εκθέματα αλλά και την εξυπηρέτηση του προσωπικού. Είναι από τα λίγα αξιοθέατα που συγκέντρωσε τόση μεγάλη βαθμολογία στην περιοχή μας και καλό είναι να το λάβουν υπόψιν τους όσοι προσπαθούν να κάνουν κάτι γύρω από το Μουσείο δίχως να το υπολογίζουν.
Να υπενθυμίσω οτι  μόλις το 20% των πιστοποιητικών διάκρισης πάει σε αξιοθέατα (Μουσεία-πάρκα- παραλίες). Το 25% σε ξενοδοχεία και το 55% σε εστιατόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: