Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ανταποκρινόμενος ο Δήμος Κισάμου, η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, η Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, η Νεολαία Κισάμου, στο κάλεσμα για μια βοήθεια στο ταξίδι της μικρής Ευαγγελίας προς την ελπίδα, διοργανώνουν συναυλία Κρητικής παραδοσιακής μουσικής την προσεχή Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ωρα 20.30 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου, με όλα τα έσοδα να καταλήγουν για την Θεραπεία της 8χρονης Ευαγγελίας.
Ο Δήμος Κισάμου για τον λόγο αυτό καλεί τους συλλόγους αλλά και τους καλλιτέχνες της περιοχής και όχι μόνο, που επιθυμούν να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6942836039 κα Βίκυ Μαρακάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: