Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

12 ήμασταν και εμείς.... ανάλογα ότι συμφωνώ σε όλα τ' άλλα. 
Blue Boys - A.Ο. Χανιά Κισσαμικος Fans.... 


4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΘΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ .ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΗ .......ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙατι σε λιγο καιρο θα μετρας χιλιαδες

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μακρυγαννάκη επειδή τυγχάνει να σε ξέρω διάβαζε τι γράφω πριν ανοίγεις το στόμα σου... και μακάρι να είναι χιλιάδες. Εσύ καλά κάνεις...γιατί είναι η δουλειά σου.

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΧΑΜΗΛΟΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Σε κάλεσε κανένας να γράψεις σε μια προσωπική σελίδα; Εγώ δεν σε κατσλαβαίνω και να χαμηλώσεις εσύ τους τόνους