Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

...20 χρόνια τώρα προσπαθούν να δουν ποιος είναι ο αρμόδιος... 
" Εμείς είπαμε ότι ο επισκέπτης δεν μπορεί να δει αν είναι υπεύθυνος, ο Δήμος, η Περιφέρεια, η Αποκεντρωμένη, το Υπουργείο ή ΟΑΚ. Πρέπει ο δρόμος να είναι καθαρός. Αναλάβαμε μια πρωτοβουλία, όπως την αναλάβαμε, σήμερα έχει ξεκινήσει από τα Χανιά και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, έχει γίνει και στο Ρέθυμνο, δεν έχει γίνει ακόμα προς άλλες πλευρές, θα γίνει κι εκεί, αλλά σήμερα θα ξεκαθαριστεί. Και αυτό που ζήτησα και από τον κ. Γενικό Γραμματέα είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σε ομηρία και να βγάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας κάθε φορά μια άλλη απόφαση και να μη γνωρίζει κανείς ποιος έχει την ευθύνη. Ο κόσμος δεν μπορεί να ρωτά κάθε φορά ποιος είναι αρμόδιος για να βγάλει την πέτρα. Κι εγώ πραγματικά, έρχομαι και αισθάνομαι άσχημα όταν βλέπω αυτό το χάλι, στο οποίο ουσιαστικά δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα. Καμία μα καμία», είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Ελπίζω να μιας και έρχεστε έως και την Κίσαμο να δείτε και το χάλι μας ειδικά του ΒΟΑΚ και να πείτε οτι και αυτό το μέρος ανήκει στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: