Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Στα Χανιά οι ξενοδόχοι ανησυχούν για την διάβρωση των ακτών.... μάλιστα θα κάνουν και ειδική ημερίδα με θέμα «Λειψυδρία και διάβρωση των ακτών» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), στο παλιό λιμάνι.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας, με θέμα «Το πρόβλημα της λειψυδρίας, τα αίτια και οι αναγκαίες δράσεις πρόληψης» και ο πολιτικός μηχανικός – λιμενολόγος Δημήτρης Ρομπογιαννάκης, με θέμα «Διάβρωση των ακτών και τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου: Ένας άμεσος κίνδυνος για την Κρήτη».

Μιας και θα κάνουν αυτοί ας κάνουμε και μεις στην δυτική μπάντα που ετσιθελικά συγκαταλέγεται ακόμα στους επίγειους παραδείσους του πλανήτη γη (το καλοκαίρι) μια ημερίδα με θέμα "Ατμοσφαιρική ρύπανση και συνέπειες στον τουρισμό" φυσικά ξέρουμε ποιον θα πρέπει να καλέσουμε για να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: