Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ"

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Πλάτανο Κισάμου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε του συλλόγου "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ." 
Η σύσταση του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. έχει ως εξης:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικολακάκη Αικατερίνη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκορδυλάκης Γεώργιος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημητρουλάκη Ειρήνη 
ΤΑΜΙΑΣ:  Λουπασάκης Χρύσανθος
ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Νιωτάκη Ελένη
Α' ΜΕΛΟΣ: Λουπασάκης Εμμανουήλ
Β' ΜΕΛΟΣ: Σκορδυλάκης Ηλίας
 Ε.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιριωτάκη ΕλένηΣ
Α' ΜΕΛΟΣ: Κομπογεννητάκης Κωστής
Β' ΜΕΛΟΣ: Αννουσάκη Ελευθερία
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εφορευτική επιτροπή (Τριανταφυλλάκης Νικόλαος, Γεωργιακάκη Τριανταφυλλάκη Ελένη και Μαραθάκη Κική του Σπυρίδων) για την διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
Επίσης ευχαριστούμε τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ και Ε.Ε.
ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
Η προσφορά τους στον συλλογο μας τα δυο προηγούμενα έτη ήταν πολύτιμη. 
Τέλος θερμά ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία και την ψήφο τους, και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάντα για το καλό του συλλόγου και του τόπου μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.  ΚΑΙ Ε.Ε.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: