Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...

Την αναγκαιότητα κατασκευής ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που να παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα στις μετακινήσεις και τις μεταφορές από το ένα άκρο της Κρήτης έως το άλλο, αναδείχθηκε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης.
Η συνεδρίαση διεξήχθη παρουσία του μελετητή Ιωάν. Καραδήμα, του επικεφαλής της Διευθύνουσας Υπηρεσίας της μελέτης Γεωργ. Αγαπάκη, του Δημάρχου Αποκορώνου Χαρ. Κουκιανάκη των αντιδημάρχων Ρεθύμνης Νικ. Κονταξάκη και Μιν. Αλεφαντινού, καθώς και αρκετών ενδιαφερομένων κατοίκων των περιοχών διέλευσης.
- Εμείς άραγε πήγαμε ή δεν πήγαμε; Αλλά έτσι και αλλιώς άκρη είμαστε οπότε δεν θα περάσει ποτέ(ς) του απο δω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: