Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ

...στην επιστολή της Μείζονος Αντιπολίτευσης με τίτλο: 
«ΚΙΣΣ-ΑΝΩΤΕΡΑ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ»

Κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Αφενός, σας ευχαριστώ για τον τίτλο της επιστολής σας, διότι όντως ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΝΩΤΕΡΑ και ΣΤΑΘΑΚΗΣ πάνε μαζί.
Αφετέρου, όσον αφορά στο περιεχόμενο της επιστολής σας, είναι σημαντικό που αναγνωρίζετε την προσφορά της ομάδας του Δήμου μας και όχι μόνο της «πόλης μας» και ότι εσείς δεν κάνατε τίποτα για να βοηθήσετε αυτή την προσπάθεια με έργα ουσίας και βάθους χρόνου. 
Επιπλέον, όπως γνωρίζετε, όταν εμείς προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην κατασκευή νέου σταδίου, το πολεμήσατε με όση δύναμη και όσα μέσα διαθέτατε. Ζητάτε μια καυστική ανακοίνωση για τον κ. Μαλανδράκη και τον κ. Μαθιουλάκη, που να εξηγεί γιατί ασεβούν στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και γιατί εξόρισαν την ομάδα στο Γεντί Κουλέ.
Απορώ μαζί σας, σας ήταν τόσο δύσκολο να μάθετε πρώτα τον λόγο, για τον οποίο η ομάδα δήλωσε για ένα μήνα ως δεύτερη έδρα το Ηράκλειο (επειδή γίνονται εργασίες στον τάπητα του γηπέδου στο Μάλεμε) και μετά να βγάλετε αυτή την «χολή» εναντίον μου και εναντίον άλλων προσώπων….; 
Όσον αφορά στον κ. Μαθιουλάκη, ξεχνάτε ότι εσείς του δώσατε, με  την αλλαγή του τάπητα αντί για 100.000 € - 148.500 €, 50.000 € παραπάνω. Βέβαια, τότε ήταν καλός και τον είχατε ανάγκη, γιατί ήταν παραμονές εκλογών και έπρεπε να ικανοποιήσετε τα προεκλογικά σας ρουσφέτια…..
Όσο για τον Δήμαρχο Πλατανιά, από εσάς το έμαθε ότι ασεβεί ενάντια στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, τι να σας πω εγώ, δεν το γνωρίζω αυτό, για να το λέτε εσείς κάτι  ξέρετε...
Το σίγουρο είναι ότι εσείς ασεβείτε με το να υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών.
Εκτίθεστε με τις δηλώσεις σας, κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης……αλλά τουλάχιστον έτσι σας μαθαίνουν καλύτερα και οι δημότες της Κισάμου….
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: