Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ....

Επειδή ακούω οτι κάποιος δέσποτας μας έχει ρίξει κατάρα κάποτε, και σαν πόλη δεν μπορούμε να πάμε μπρος.... να του απαντήσω οτι .."Κανείς δεν μπορεί να σε καταραστεί αν δεν το πιστεύει ο ίδιος." Δυστυχώς εμείς μάλλον το πιστεύουμε και να τα χάλια μας. 
Άλλος λέει οτι μας ζηλεύουν (πάρα την κακομοιριά μας) .... και μας έχουν ματιασμένους, Φαλάσαρνα -Λαφονήσι -Μπάλο δεν έχουν οι άλλοι.
Τι να πω; Καμιά ξεματιάστρα ξέρετε;
Τέλος πάντως και έτσι να είναι που δεν είναι, καιρός να αποβάλουμε τα κακά συναισθήματα και να στρωθούμε στην δουλειά.... δουλειά βέβαια και όχι το κάνουμε "για να περνά η ώρα".
Δεν φταίει εκείνος ο παλιός Δέσποτας, ούτε ο σμιχτοφρύδης που δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο, ένα περιφερειακό, ένα λιμάνι, ένα Λύκειο, να ανοίξουμε ένα δρόμο, να φτιάξουμε πεζοδρόμια και αγωγούς ομβρίων.... άλλα φταίνε....οπότε καλό είναι να πάμε σε κάποια που ξέρει να λέει το φλιτζάνι, να μας το πει. χαχαχαχα  







Δεν υπάρχουν σχόλια: