Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ......

Πέρασαν πολλά χρόνια, πάνω από 15, που το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ, βρίσκεται σε αυτό το χάλι! Ο Κισσαμικός μετά την άνοδό του στις Εθνικές κατηγορίες, λόγο έλλειψης εγκαταστάσεων, έχει γίνει ζητιάνος, πρόσφυγας και πολλά άλλα! Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν πολλές διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις από τον "θρόνο" του δημαρχείου Κισάμου! Όλες αυτές οι δημοτικές παρατάξεις είχαν ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικής τους καμπάνιας, το "μείζον θέμα της επίλυσης του προβλήματος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Κισάμου"...!!! Όλα αυτά τα χρόνια ακούσαμε υποσχέσεις, ταξίματα, γλειψίματα, ακούσαμε για παχιές αγελάδες, ακούσαμε για αδύνατες αγελάδες, ακούσαμε για αθλητικά κέντρα, ακούσαμε για καινούργιο γήπεδο, ακούσαμε για καινούργιο ταρτάν, ακούσαμε για καινούργιες κερκίδες, για καινούργια αποδυτήρια, για προπονητικά κέντρα, για σκέπαστρο, για αλλαγή σχεδίου πόλεως επειδή οι κερκίδες είναι αυθαίρετες, ακούσαμε για μεταφορά του Σταδίου σε άλλο χώρο πιο λειτουργικό, μετά από αυτό μας είπαν ότι "βρέθηκε χώρος για να κάνουμε γήπεδο αμιγώς ποδοσφαιρικό" αλλά μετά από λίγο μας είπαν ότι "δεν γίνετε να κάνουμε γήπεδο εκεί τελικά γιατί ο τάδε σύλλογος δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας για τον συγκεκριμένο χώρο γιατί έτσι και μετά αφού και αλλιώς...", τώρα τελευταία μας είπαν ότι "ΘΑ ετοιμάσουμε προπονητικό κέντρο στο παλιό γήπεδο στον Πλάτανο, είμαστε σε καλό δρόμο" αλλά πάλι μάλλον κάτι θα έγινε και δεν βλέπουμε καμία κίνηση,είμαστε εν αναμονή ανακοινώσεων από τον Δήμο Κισάμου...!!!
Ήρθε η ώρα να υποσχεθούμε και εμείς κάτι με τη σειρά μας στους επίδοξους μελλοντικούς διεκδικητές του "Δημαρχικού Θρόνου"..., στην επόμενη προεκλογική περίοδο, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, σας υποσχόμαστε ότι θα σας κερνάμε πολλά κιλά σάπιας ντομάτας και από όλων των ειδών σάπια ζαρζαβατικά! Θα είμαστε παρών σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, όλων παρατάξεων, θα είμαστε παρών να σας "κερνάμε"!!!
Με εκτίμηση "Grupo de Alcohólicos Kissamikos Fan Club"
Υ.Γ Αν κάποιος άσχετος με τον τόπο και την ομάδα μας, διαβάσει όλα τα παραπάνω, τι συμπέρασμα θα βγάλει??? Τι θα καταλάβει από τα παραπάνω???

Δεν υπάρχουν σχόλια: