Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

"ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ"

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου σε συνεργασία με τη Νεολαία Κισάμου σας καλούν στην παρουσίαση της ετήσιας καμπάνιας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων "ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ" που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5/12 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας θα είναι ο παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης ο οποίος και θα παρεβρεθεί στην εν λόγω εκδήλωση.
Για την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου ο πρόεδρος Δερουκακης Εμμανουήλ
Για την Νεολαία Κισάμου ο πρόεδρος Μαρούγκας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: