Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.....

Αν σας βγάλει ο δρόμος σας στα Χανιά και έχετε …. χρόνο, ακολουθήστε την παλιά εθνική (!). Αν έχετε να περάσετε πολύ καιρό θα εκπλαγείτε, Στο δρόμο από το Σταλό μέχρι το Μάλεμε (πάνω από 7 χλμ) έχουν κατασκευαστεί πεζοδρόμια με φωτιστικά, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν κατοικίες ή ξενοδοχεία! Και συνεχίζουν για Ταυρωνίτη μέχρι Κολυμπάρι. Υποδομές απαραίτητες για την ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών αλλά και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
 Στη Κίσαμο, η οδός Αγαμέμνονος (παλαιά εθνική) στο μεγαλύτερο μέρος της δεν έχει ούτε καν πεζοδρόμιο! Και ας είναι ο δρόμος που οδηγεί τους περισσότερους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης. Κίνδυνος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες! Το ίδιο και η οδός Ε. Γεωργιλαδάκη, που οδηγεί στην παραλία! Είναι ευχής έργο που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα!
Και το ερώτημα που θέλει απάντηση από το Δήμο. Γιατί ο Δήμος Πλατανιά, χωρίς Μπάλο και Λαφονήσι, μπορεί και κατασκευάζει 7 χιλιόμετρα πεζοδρόμια και εμείς δεν μπορούμε να φτιάξουμε 700 μέτρα!
Χαρτζουλάκης Κωσταντίνος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.!!!!!!