Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΟΔΗΓΩ - ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

3ος κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των τροχαίων Ατυχημάτων
Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου στις 10.00 π.μ.
Θα παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δια βίου μάθησης, παιδείας και απασχόλησης Κρήτης κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης και ο πρόεδρος του συλλόγου αρωγής και αλληλεγγύης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων κ. Πολέντας.
Θα ομιλήσουν οι:
κ. Σταύρος Γεωργαλής υπαστυνόμος Α.Τ Κισάμου, Βαγγέλης Καρτσωνάκης υποπυραγός Π.Υ Κισάμου, Ασπασία Φραγγεδάκη επιμελήτρια 'Α ΕΚΑΒ Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: