Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2ους ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Νοέμβριου 2016 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου οι 2οι Μικροί Ολυμπιακοί αγώνες. Συμμετείχαν 1ο, 2ο, και 3ο δημοτικό σχολείο της πόλης της Κισάμου και το δημοτικό σχολείο Δραπανιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωταθλητής ποδηλασίας κ. Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, οι αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου. Ευχαριστούμε το Δήμο Κισάμου, τον Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Υγείας Κισάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον κ. Παπακωνσταντίνου Κώστα για τη βοήθεια του, την κ. Κουτσουνάκη Θεώνη, τον κ. Παρασκάκη Θοδωρή, το Σύλλογο
γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και όλους όσους βοήθησαν για να έρθει σε πέρας αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς κ. Κακαουνάκη Ιωάννη,-χρώματα, την Αγορά μάρκετ -Στημαδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: