Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΕΝΤΑΥΘΑ

Ο Κισσαμικός είναι η ευχάριστη έκπληξη τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της γειτονιάς μας, του νομού μας, της Ελλάδος. Με πολύ σωστή δουλεια έχει πλέον καθιερωθεί και όπως λένε και οι γνώστες του αθλήματος, "τον φοβούνται" και τον αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες με πολύ προσοχή. Όσοι τον είδατε προχθές θα το διαπιστώσατε, με το 1/3 από το μπάτζετ της άλλης κρητικιάς ομάδος που έχει πείρα και εμπειρίες δεκαπλάσιες από μας,  κατάφερε να δείξει πολλά. Είχε προηγηθεί το ματς στις Σέρρες αλλά και όλα τα φιλικά που έδειξαν οτι τα βήματα της ομάδος φέτος είναι σωστά. Επιβράβευση δεν υπάρχει κι αυτό το ξέρουν και οι διοικούντες, το ξέρουν και αυτοί οι λίγοι παθιασμένοι φίλαθλοι χρόνια τώρα. Δεν πειράζει μένουν αυτά που η ομάδα κάνει, με την διοίκηση της και με τους ελάχιστους πιστούς.... όμως μένουν και κάποια γραπτά αυτά που θα τα ξεφυλλίζουν οι επόμενες γενιές και θα διαβάζουν αυτά που καταφέρανε (με).
Κάνω λοιπόν έγκλιση στην διοίκηση να κοιτάζει τι γράφουν και ποιοι ειδικά στα Χανιά για την ομάδα μας.
Ακολουθεί παράδειγμα κακοποίησης... 
 Ο Αλεξάντερ Μίλιτς αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Κισσαμικό, καθώς στο 87΄έκανε το 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής επί του ΟΦΗ στο Μάλεμε.
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν κάκιστη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ήταν μέτριο ποιοτικά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 80΄, όταν ο Βαλλιάνος έκανε τη σέντρα από αριστερά για τον Βουό και αυτός με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, φάση στην οποία οι Χανιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ χρησιμοποιήσε το χέρι του.
Στο 71΄ο Σπύρος Μπαξεβάνος έβαλε τον Μίλιτς και αυτός στο 80΄του είπε… ευχαριστώ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, ύστερα από ασίστ του Τσερκέζου, ο οποίος μπήκε από δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» ότι ο αμυντικός του Κισσαμικού έκανε κοντρόλ με το χέρι.
 Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι για το ZARPA
Τα έχω ξαναπεί για τον κουμπάρο αλλά αυτό καταντάει γελοίο. Καιρός να τα πει και η διοίκηση..και ποιος είναι ο Κατσάνι που μπορεί να γράφει για την ομάδα μας; ήταν στο γήπεδο; Είδε την τελευταία φάση; Πόσες ευκαιρίες έκανε ο Κισσαμικός και πόσες ο ΟΦΗ; 
Προστατέψετε την ομάδα κύριοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: