Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

στην επιστολή της Μείζονος Αντιπολίτευσης με τίτλο: «Τηλεφωνική κοροϊδία».
Φιλοξενήσατε στο blog σας επιστολή της Μείζονος Αντιπολίτευσης με τίτλο: «Τηλεφωνική κοροϊδία», σας παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την απάντηση μου.
- Κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης, ειλικρινά εσείς μην ανησυχείτε…δεν μπορεί κανείς να σας κοροϊδέψει…Τώρα, αν εσείς νιώθετε έτσι, τι να σας κάνουμε…; Σας έχουμε πει πολλές φορές να έχετε υπομονή… Όταν γίνεται κάτι σωστό, να το επαινείτε, να περιμένετε να δείτε την εφαρμογή του και μετά να βγάζετε την "πίκρα σας", διαφορετικά μπορείτε να μας παρουσιάσετε  τις προτάσεις σας, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα….
Αγαπητοί δημότες, η μόνιμη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη με τον Δήμο για την καταγραφή των προβλημάτων είναι ο βασικός σύνδεσμος για την ορθή και δίκαιη λειτουργία ενός Δήμου, που θέλει να σέβεται τους δημότες του. Αυτό έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας και αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη καθημερινά, με όσα προβλήματα και δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε. 
Με εκτίμηση, 
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: