Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Καταδικάστηκαν, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ένας 60χρονος από το Μαυροβούνιο και ένας 30χρονος Κροάτης για υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάιο.  Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 232 έτη και 311.000 χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή, στον καθένα, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. 
Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά σε ιστιοφόρο με μηχανική βλάβη που εντόπισαν οι αρχές στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Νικόλαο. Τότε, στο ιστιοφόρο 16 μέτρων που απέπλευσε από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία, βρέθηκαν 112 παράνομοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και 40 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: