Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ

Με ιδιαίτερη θλίψη, η οικογένεια της Ορνιθολογικής και του Ορνιθολογικού Σταθμού Αντικυθήρων (ΟΣΑ), αποχαιρετά τον Μανώλη Χαρχαλάκη που μας άφησε πρόωρα... 
Ο Μανώλης Χαρχαλάκης υπήρξε συνεργάτης και υποστηρικτής των προσπαθειών του ΟΣΑ από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του. Πάντοτε χαμογελαστός και ευδιάθετος, ήταν πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε αναποδιά που μας τύχαινε, ενώ η αστείρευτη γνώση του για την ιστορία και το περιβάλλον του τόπου ήταν πάντα στη διάθεσή μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους τους Αντικυθήριους. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για όλο το νησί. 

Να θυμίσω οτι Μανώλης Χαρχαλάκης θα ταφεί αύριο Σάββατο στην Πολυρρήνια στις 12 το μεσημέρι στους Άγιους (99) Πατέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: