Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ

"Η κατάσταση των Χανίων, είναι επιεικώς απαράδεκτη, κι επειδή έχει περάσει ήδη ένας χρόνο, από τότε που έγινε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρώ ότι οπωσδήποτε και ταχύτατα, ν΄ανταποκριθούμε στις βασικές ανάγκες. Έχω κάνει μια προσωπική έρευνα για να δω, για τι λεφτά μιλάμε. Τα λεφτά για τα οποία μιλάμε στον αθλητισμό, είναι λίγα, είναι ελάχιστα! Κι επειδή παρακολουθούμε τι γίνεται στα ΦΕΚ ή στην Διαύγεια, για το τι βγαίνει πραγματικά σε διάφορες περιοχές, θεωρώ πως τα Χανιά, στην φάση αυτή είναι απολύτως εγκαταλελειμμένα και αδικημένα."
Ντόρα Μπακογιάννη

Φυσικά ούτε λόγος για έργα παραέξω απο τα Χανιά... αλλά και να θέλαμε να του ζητήσουμε κάτι του κ. Αυγενάκη, τι θα του ζητούσε άραγε; Να αποτελειώσει το κλειστό; Να φτιάξουμε κανένα κολυμβητήριο και εμείς που απ ότι ξέρω έχουμε κατατεθεί μια μελέτη; Να φτιάξουμε το γήπεδο στον Πλάτανο που είναι για τα μπάζα; Να βρίσκαμε κανένα χώρο να φτιάχναμε κανένα νέο γηπεδο ποδοσφαίρου; Τι; Αφού είπαμε δεν έχουνε ιεραρχήσει τα θέλω μας και ότι μας πουν κάνουμε... και το γαμώτο είναι οτι δεν περισσεύει και κάτι για να μας το πετάξουν για να μπουκώσουν το στόμα.. αφού όπως βλέπουμε ολάκερα Χανιά έχουν τεράστιες ελλείπεις και είναι και αδικημένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: