Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στις παραλίες μας βρίσκονται πάλι τα παιδιά που νοιάζονται για μας. Απλά παιδιά αφοσιωμένα να μας βοηθήσουν όταν δεν καταλαβαίνουμε οτι η θάλασσα δεν είναι "φιγούρα", παίζοντας κορώνα γράμματα την ζωή τους αφού όλοι ξέρουμε οτι ο ναυαγοσώστης δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.
Αναρτούμε τα ονόματα των 9 παιδιών που βρίσκονται στους Πύργους και στις παραλίες μας, αυτά που θα μας βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Μπενιουδάκης Αλέξανδρος Μαύρος Μώλος, Λιουδάκης Μανώλης Τελωνείο, Σαριδάκης Γιώργος Δραπανιάς Βλαστάκης Παναγιώτης Φαλασαρνα 1, Ψαράκης Δημήτρης Φαλάσαρνα 2. Μαραθάκης Στέλιος Φαλάσαρνα 3, Παπαδάκης Αντώνης Φαλάσαρνα Πεταλίδα, Μαυράκης Αλέξανδρος Μπάλος και Τσολάκης Μάριος Λαφονήσι.
Με αυτά τα παιδιά ικανοποιείται και η επιτακτική ανάγκη να υπάρχει προστασία και φροντίδα των λουόμενων που επισκέπτονται και απολαμβάνουν τις παραλίες του Δήμου μας. 
Καλό και ήσυχο καλοκαίρι λοιπόν, μπράβο στα παιδιά αλλά και στο Δήμο που μεριμνά.
Και με κόκκινη σημαία δεν κάνουμε μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: