Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

 Με πολύ λίγο κόσμο έγινε η τοποθέτηση του απινιδωτή στην πλατεία Τζανακάκη παρουσία του σεβασμιότατου κ.κ Αμφιλόχιου, των αρχών της πόλης, φορέων, της διευθύντριας του Κ. Υ κα Μανωλίτσας Νικολακάκη και πολλών εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού. Λίγος κόσμος μπρος στην μεγάλη σημασία του απινιδωτή που είναι ένα απο τα πιο σημαντικό εργαλεία αναζωογόνησης, ανάγκης.
 Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει η τοποθέτηση αυτού του εξαρτήματος ζωής στο τόπο μας, που όλο και περισσότεροι τοποθετούνται σε πολυσύχναστα μέρη όπως αεροδρόμια, λιμάνια, πλατείες, αεροπλάνα, γήπεδα ακόμα και σχολεία. 
Ας ελπίσουμε να είναι .. αχρείαστος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: