Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙΣΑΜΟ ΚΥΘΗΡΑ ΓΥΘΕΙΟ

O Δήμος Κυθήρων και ο Δήμος Ανατολικής Μάνης αιτούνται από το Υπουργείο Ναυτιλίας την προσθήκη ενός, (1), επιπλέον επιδοτούμενου δρομολογίου του τοπικού πλοίου AQUA JEWEL, στην ακτοπλοϊκή γραμμή Γύθειο – Κύθηρα – Κρήτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Bάλτε και τον Δήμο Κισάμου μέσα ..μιας και το δεύτερο δρομολόγιο προς Γύθειο είναι απαραίτητο. Σήμερα εκτελείτε μόνο ένα κάθε Τετάρτη Κίσαμος-Αντικύθηρα-Κύθηρα- Γύθειο και επιστροφή και το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό για ημερήσιες εκδρομές σε Αντικύθηρα και Κύθηρα μιας και γυρίζει την ίδια μέρα πίσω.  
Η πύλη εισόδου εξ δυτικών... αργεί να ανοίξει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: